Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
An Hoornaert vs Arthur Twello
Werk & Geld

Arthur Twello 5.32 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Arthur Twello 5.32 punten in relatie tot An Hoornaert. Het aantal van 5.32 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Arthur Twello en An Hoornaert zijn.

Met een verschil van 45.95 punten is An Hoornaert de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat An Hoornaert de leiding geeft over Arthur Twello.
Persoonlijke Vaardigheden

An Hoornaert 25.15 Punten

An Hoornaert scoort 25.15 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Arthur Twello 3.15 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 3.15 punten in relatie tot An Hoornaert. Het aantal van 3.15 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 22 punten scoort Arthur Twello slechter dan An Hoornaert op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Arthur Twello 50.33 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Arthur Twello 50.33 punten in relatie tot An Hoornaert. De aantrekkingskracht tussen Arthur Twello en An Hoornaert is sterk.
Met een verschil van 30.01 punten is Arthur Twello de ten opzicht van An Hoornaert de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: