Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
An Ibrahim vs Arthur Twello
Werk & Geld

Arthur Twello 38.22 Punten

Volgens de berekening is kan er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Arthur Twello en An Ibrahim zijn. Arthur Twello scoort 38.22 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot An Ibrahim.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat An Ibrahim de leiding geeft over Arthur Twello. Met een verschil van 48.42 punten is An Ibrahim de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

An Ibrahim 80.69 Punten

An Ibrahim scoort 80.69 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Arthur Twello 13.43 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 13.43 punten in relatie tot An Ibrahim. Het aantal van 13.43 punten redelijk laag.

Met een verschil van 67.26 punten is An Ibrahim ruim de winner ten opzichte van Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Arthur Twello 14.89 Punten

De aantrekkingskracht tussen Arthur Twello en An Ibrahim zal niet heel sterk zijn. Arthur Twello scoort namelijk maar 14.89 punten in relatie tot An Ibrahim in de categorie Liefde en Relaties.
Met een verschil van 71.4 punten heeft Arthur Twello duidelijk verloren van Arthur Twello in de Liefde en Relaties categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: