Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
An Jordens vs Arthur Twello
Werk & Geld

Arthur Twello 66.39 Punten

Arthur Twello scoort 66.39 punten in relatie tot An Jordens in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Arthur Twello en An Jordens op financiel gebied.

Met een verschil van 48.72 punten is Arthur Twello de ten opzicht van An Jordens de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de leiding geeft over An Jordens.
Persoonlijke Vaardigheden

An Jordens 23.09 Punten

An Jordens scoort 23.09 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Arthur Twello 6.51 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 6.51 punten in relatie tot An Jordens. Het aantal van 6.51 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 16.58 punten scoort An Jordens beter dan Arthur Twello in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Arthur Twello.
Liefde en Relaties

Arthur Twello 4.15 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Arthur Twello 4.15 punten in relatie tot An Jordens. 4.15 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Arthur Twello en An Jordens zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 78.54 punten heeft An Jordens met gemak gewonnen van Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: