Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
An Kuijpers Berkvens Uit Someren vs Arthur Twello
Werk & Geld

Arthur Twello 25.62 Punten

Arthur Twello scoort 25.62 punten in relatie tot An Kuijpers Berkvens Uit Someren in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Arthur Twello en An Kuijpers Berkvens Uit Someren zijn.

Met een verschil van 20.35 punten scoort An Kuijpers Berkvens Uit Someren slechter dan Arthur Twello op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

An Kuijpers Berkvens Uit Someren 47.86 Punten

An Kuijpers Berkvens Uit Someren scoort 47.86 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Arthur Twello 14.94 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 14.94 punten in relatie tot An Kuijpers Berkvens Uit Someren. Het aantal van 14.94 punten redelijk laag.

Met een verschil van 32.92 punten is An Kuijpers Berkvens Uit Someren de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Arthur Twello 39.1 Punten

Arthur Twello scoort 39.1 punten in relatie tot An Kuijpers Berkvens Uit Someren in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Arthur Twello en An Kuijpers Berkvens Uit Someren zijn.
Met een verschil van 45.14 punten heeft Arthur Twello verloren van An Kuijpers Berkvens Uit Someren in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: