Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
An Mahieu vs Arthur Twello
Werk & Geld

Arthur Twello 3.42 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Arthur Twello 3.42 punten in relatie tot An Mahieu. Het aantal van 3.42 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Arthur Twello en An Mahieu zijn.

Met een verschil van 46.48 punten is An Mahieu de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat An Mahieu de leiding geeft over Arthur Twello.
Persoonlijke Vaardigheden

An Mahieu 74.08 Punten

An Mahieu scoort 74.08 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Arthur Twello 8.61 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 8.61 punten in relatie tot An Mahieu. Het aantal van 8.61 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 65.47 punten is An Mahieu ruim de winner ten opzichte van Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Arthur Twello 37.71 Punten

Arthur Twello scoort 37.71 punten in relatie tot An Mahieu in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Arthur Twello en An Mahieu zijn.
Met een verschil van 60.67 punten heeft An Mahieu duidelijk gewonnen van Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: