Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
An Sevenum vs Arthur Twello
Werk & Geld

Arthur Twello 65.62 Punten

Arthur Twello scoort 65.62 punten in relatie tot An Sevenum in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Arthur Twello en An Sevenum op financiel gebied.

Met een verschil van 48.4 punten is Arthur Twello de ten opzicht van An Sevenum de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de leiding geeft over An Sevenum.
Persoonlijke Vaardigheden

An Sevenum 9.33 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort An Sevenum 9.33 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 9.33 punten behoorlijk laag.

Arthur Twello 19.4 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 19.4 punten in relatie tot An Sevenum. Het aantal van 19.4 punten redelijk laag.

Met een verschil van 10.07 punten scoort Arthur Twello beter dan An Sevenum in de categorie persoonlijke vaardigheden dan An Sevenum.
Liefde en Relaties

Arthur Twello 10.35 Punten

Arthur Twello scoort 10.35 punten in relatie tot An Sevenum op Liefdes en Relatie gebied. 10.35 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Arthur Twello en An Sevenum zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 65.23 punten heeft An Sevenum duidelijk gewonnen van Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: