Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
An Willemj Spiering vs Arthur Twello
Werk & Geld

Arthur Twello 16.98 Punten

Arthur Twello scoort 16.98 punten in relatie tot An willemj Spiering. 16.98 punten is weinig. De aantrekkingskracht tussen Arthur Twello en An willemj Spiering op het financiele vlak zal waarschijnlijk niet heel groot zijn.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat An willemj Spiering de leiding geeft over Arthur Twello. Met een verschil van 44.22 punten is An willemj Spiering de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

An Willemj Spiering 66.03 Punten

An willemj Spiering scoort 66.03 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Arthur Twello 0.46 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 0.46 punten in relatie tot An willemj Spiering. Het aantal van 0.46 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 65.57 punten is An willemj Spiering ruim de winner ten opzichte van Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Arthur Twello 7.31 Punten

In de categorie Liefde en Relaties scoort Arthur Twello 7.31 punten in relatie tot An willemj Spiering. Het aantal van 7.31 punten is heel laag.
Met een verschil van 71.82 punten heeft Arthur Twello duidelijk verloren van Arthur Twello in de Liefde en Relaties categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: