Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Ana Cecilia Portocarrero Rojas vs Arthur Twello
Werk & Geld

Arthur Twello 62.25 Punten

Arthur Twello scoort 62.25 punten in relatie tot Ana Cecilia Portocarrero Rojas in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Arthur Twello en Ana Cecilia Portocarrero Rojas op financiel gebied.

Met een verschil van 31.45 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Ana Cecilia Portocarrero Rojas de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Ana Cecilia Portocarrero Rojas 83.54 Punten

Ana Cecilia Portocarrero Rojas scoort 83.54 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Arthur Twello 76.81 Punten

Arthur Twello scoort 76.81 punten in relatie tot Ana Cecilia Portocarrero Rojas in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 6.73 punten verschil scoort Ana Cecilia Portocarrero Rojas net iets beter dan Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Arthur Twello 28.89 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Arthur Twello 28.89 punten in relatie tot Ana Cecilia Portocarrero Rojas. De aantrekkingskracht tussen Arthur Twello en Ana Cecilia Portocarrero Rojas is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 63.83 punten heeft Ana Cecilia Portocarrero Rojas duidelijk gewonnen van Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: