Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Andre Vahland vs Gonny En Rudi Ijssennagger
Werk & Geld

Gonny En Rudi Ijssennagger 16.41 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Gonny en Rudi IJssennagger 16.41 punten in relatie tot Andre vahland. 16.41 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Gonny en Rudi IJssennagger en Andre vahland zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 15.2 punten scoort Gonny en Rudi IJssennagger beter dan Andre vahland in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Andre Vahland 8.61 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Andre vahland 8.61 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. Het aantal van 8.61 punten behoorlijk laag.

Gonny En Rudi Ijssennagger 36 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 36 punten in relatie tot Andre vahland in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 27.39 punten scoort Andre vahland slechter dan Gonny en Rudi IJssennagger op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gonny En Rudi Ijssennagger 76.03 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gonny en Rudi IJssennagger en Andre vahland. Gonny en Rudi IJssennagger scoort 76.03 punten in relatie tot Andre vahland in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 56.74 punten heeft Andre vahland ruim verloren van Gonny en Rudi IJssennagger in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: