Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Andre Vahsen vs Gonny En Rudi Ijssennagger
Werk & Geld

Gonny En Rudi Ijssennagger 69.97 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 69.97 punten in relatie tot Andre vahsen in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Gonny en Rudi IJssennagger en Andre vahsen op financiel gebied.

Met 4.07 punten verschil scoort Gonny en Rudi IJssennagger net iets beter dan Andre vahsen in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Andre Vahsen 70.87 Punten

Andre vahsen scoort 70.87 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gonny En Rudi Ijssennagger 6.91 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gonny en Rudi IJssennagger 6.91 punten in relatie tot Andre vahsen. Het aantal van 6.91 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 63.96 punten is Andre vahsen ruim de winner ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gonny En Rudi Ijssennagger 10.62 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 10.62 punten in relatie tot Andre vahsen op Liefdes en Relatie gebied. 10.62 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Gonny en Rudi IJssennagger en Andre vahsen zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 43.81 punten heeft Gonny en Rudi IJssennagger verloren van Andre vahsen in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: