Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Andrea Van Der Glas vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 15.48 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Gerard Van IJsselmuiden 15.48 punten in relatie tot Andrea Van der Glas. 15.48 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Gerard Van IJsselmuiden en Andrea Van der Glas zal dan ook niet heel goed zijn.

Met 0.63 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Andrea Van der Glas in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Andrea Van Der Glas 0.94 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Andrea Van der Glas 0.94 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 0.94 punten behoorlijk laag.

Gerard Van Ijsselmuiden 57.48 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 57.48 punten in relatie tot Andrea Van der Glas in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 56.54 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van Andrea Van der Glas in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 19.72 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 19.72 punten in relatie tot Andrea Van der Glas op Liefdes en Relatie gebied. 19.72 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Andrea Van der Glas zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 17.84 punten scoort Andrea Van der Glas beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied dan Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: