Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Andy Mccabe Glasgow vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 22.42 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 22.42 punten in relatie tot Andy Mccabe Glasgow in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Gerard Van IJsselmuiden en Andy Mccabe Glasgow zijn.

Met een verschil van 41.64 punten is Andy Mccabe Glasgow de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Andy Mccabe Glasgow de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Andy Mccabe Glasgow 98.58 Punten

Andy Mccabe Glasgow scoort 98.58 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 9.46 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 9.46 punten in relatie tot Andy Mccabe Glasgow. Het aantal van 9.46 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 89.12 punten wint Andy Mccabe Glasgow met gemak van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 51.4 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Gerard Van IJsselmuiden 51.4 punten in relatie tot Andy Mccabe Glasgow. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Andy Mccabe Glasgow is sterk.
Met een verschil van 26.49 punten scoort Andy Mccabe Glasgow slechter dan Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: