Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Angela En Mark Stoffels vs Trudy Langenhuizen
Werk & Geld

Trudy Langenhuizen 76.22 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Trudy Langenhuizen en Angela en Mark Stoffels. Trudy Langenhuizen scoort 76.22 punten in relatie tot Angela en Mark Stoffels in de categorie werk en geld.

Met 8.73 punten verschil scoort Trudy Langenhuizen net iets beter dan Angela en Mark Stoffels in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Angela En Mark Stoffels 77.66 Punten

Angela en Mark Stoffels scoort 77.66 punten in relatie tot Trudy Langenhuizen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Trudy Langenhuizen 10.45 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Trudy Langenhuizen 10.45 punten in relatie tot Angela en Mark Stoffels. Het aantal van 10.45 punten redelijk laag.

Met een verschil van 67.21 punten is Angela en Mark Stoffels ruim de winner ten opzichte van Trudy Langenhuizen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Trudy Langenhuizen 67.26 Punten

Trudy Langenhuizen scoort 67.26 punten in relatie tot Angela en Mark Stoffels in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Trudy Langenhuizen en Angela en Mark Stoffels.
Met een verschil van 12.59 punten scoort Angela en Mark Stoffels beter dan Trudy Langenhuizen op Liefdes en Relatie gebied dan Trudy Langenhuizen.
Bekijk ook de Combats tussen: