Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Angela Glasbergen Van Velzen vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 89.29 Punten

De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Gerard Van IJsselmuiden en Angela Glasbergen Van velzen. Binnen Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 89.29 punten ten opzichte van Angela Glasbergen Van velzen.

In deze categorie heeft, met een verschil van 64.13 punten, Angela Glasbergen Van velzen duidelijk verloren van Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Angela Glasbergen Van Velzen 41.6 Punten

Angela Glasbergen Van velzen scoort 41.6 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 76.91 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 76.91 punten in relatie tot Angela Glasbergen Van velzen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 35.31 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Angela Glasbergen Van velzen de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 30.58 Punten

Volgens de berekeningen is er een zekere aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Angela Glasbergen Van velzen. Gerard Van IJsselmuiden scoort 30.58 punten in relatie tot Angela Glasbergen Van velzen in de categorie Liefde en Relaties.
Met 27.98 punten verschil scoort wint Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie van Angela Glasbergen Van velzen.
Bekijk ook de Combats tussen: