Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Angelique Bekkema Remmerswaal vs Ik Haat Collin
Werk & Geld

Ik Haat Collin 53.44 Punten

De samenwerkverhouding tussen Ik haat Collin en Angelique Bekkema Remmerswaal kan sterk zijn. Volgens onze berekening scoor, in de categorie Werk en Geld, Ik haat Collin 53.44 punten in relatie tot Angelique Bekkema Remmerswaal.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Angelique Bekkema Remmerswaal de leiding geeft over Ik haat Collin. Met een verschil van 44.73 punten is Angelique Bekkema Remmerswaal de ten opzicht van Ik haat Collin de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Angelique Bekkema Remmerswaal 32.59 Punten

Angelique Bekkema Remmerswaal scoort 32.59 punten in relatie tot Ik haat Collin in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Ik Haat Collin 67.79 Punten

Ik haat Collin scoort 67.79 punten in relatie tot Angelique Bekkema Remmerswaal in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 35.2 punten is Ik haat Collin de ten opzicht van Angelique Bekkema Remmerswaal de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Ik Haat Collin 84.59 Punten

Binnen deze categorie scoort Ik haat Collin 84.59 punten ten opzichte van Angelique Bekkema Remmerswaal. De aantrekkingskracht zal waarschijnlijk zeer groot zijn op gebied van Liefde en Relaties.
In deze categorie wint Ik haat Collin met een verschil van 13.8 punten van Angelique Bekkema Remmerswaal.
Bekijk ook de Combats tussen: