Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Angelique Glashouwer vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 96.08 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 96.08 punten ten opzichte van Angelique Glashouwer. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Gerard Van IJsselmuiden en Angelique Glashouwer.

Met een verschil van 74.66 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden met gemak gewonnen van Angelique Glashouwer op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Angelique Glashouwer 82.83 Punten

Angelique Glashouwer scoort 82.83 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 2.72 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 2.72 punten in relatie tot Angelique Glashouwer. Het aantal van 2.72 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 80.11 punten wint Angelique Glashouwer met gemak van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 43.5 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 43.5 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Angelique Glashouwer. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Angelique Glashouwer zijn.
Met 0.82 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Angelique Glashouwer op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: