Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Angelique Telli Driessen vs Arthur Twello
Werk & Geld

Arthur Twello 5.04 Punten

In relatie tot Angelique Telli Driessen scoort Arthur Twello 5.04 punten tot in de categorie Werk en Geld. Het aantal van 5.04 punten weinig. Financieel gezien zal Arthur Twello zich niet erg aangetrokken voelen tot Angelique Telli Driessen.

Met 31.75 punten verschil is Angelique Telli Driessen de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Angelique Telli Driessen 17.21 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Angelique Telli Driessen 17.21 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 17.21 punten redelijk laag.

Arthur Twello 64.08 Punten

Arthur Twello scoort 64.08 punten in relatie tot Angelique Telli Driessen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 46.87 punten is Arthur Twello ten opzichte van Angelique Telli Driessen de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Arthur Twello 25.32 Punten

Binnen Liefde en Relatie heeft Arthur Twello 25.32 punten in relatie tot Angelique Telli Driessen. Er is een zekere aantrekkingskracht tussen Arthur Twello en Angelique Telli Driessen, maar groot is deze niet.
In de Liefdes en Relatie categorie wint Angelique Telli Driessen met een duidelijk verschil van 63.26 punten van Arthur Twello.
Bekijk ook de Combats tussen: