Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Anika Van Glabbeek vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 12.8 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Gerard Van IJsselmuiden 12.8 punten in relatie tot Anika Van Glabbeek. 12.8 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Gerard Van IJsselmuiden en Anika Van Glabbeek zal dan ook niet heel goed zijn.

Met 5.41 punten verschil scoort Anika Van Glabbeek net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Anika Van Glabbeek 62.98 Punten

Anika Van Glabbeek scoort 62.98 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 51.61 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 51.61 punten in relatie tot Anika Van Glabbeek in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 11.37 punten scoort Anika Van Glabbeek beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Gerard Van IJsselmuiden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 25.8 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Gerard Van IJsselmuiden 25.8 punten in relatie tot Anika Van Glabbeek. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Anika Van Glabbeek is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 65.64 punten heeft Anika Van Glabbeek duidelijk gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: