Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Anita De Jong Glashouwer vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 51.02 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 51.02 punten in relatie tot Anita De Jong Glashouwer. De samenwerkverhouding tussen Gerard Van IJsselmuiden en Anita De Jong Glashouwer kan sterk zijn.

Met 5.15 punten verschil scoort Anita De Jong Glashouwer net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Anita De Jong Glashouwer 78.81 Punten

Anita De Jong Glashouwer scoort 78.81 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 18.17 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 18.17 punten in relatie tot Anita De Jong Glashouwer. Het aantal van 18.17 punten redelijk laag.

Met een verschil van 60.64 punten is Anita De Jong Glashouwer ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 90.69 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 90.69 punten in relatie tot Anita De Jong Glashouwer in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Anita De Jong Glashouwer zeer groot.
Met 7.99 punten verschil scoort Anita De Jong Glashouwer net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: