Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Anita Papjes Glas vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 21.02 Punten

Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Gerard Van IJsselmuiden en Anita Papjes Glas zijn. Gerard Van IJsselmuiden scoort namelijk 21.02 punten in relatie tot Anita Papjes Glas in de categorie Werk en Geld.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Anita Papjes Glas de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden. Met een verschil van 41.79 punten is Anita Papjes Glas de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Anita Papjes Glas 80.19 Punten

Anita Papjes Glas scoort 80.19 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 14.14 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 14.14 punten in relatie tot Anita Papjes Glas. Het aantal van 14.14 punten redelijk laag.

Met een verschil van 66.05 punten is Anita Papjes Glas ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 26.31 Punten

Binnen Liefde en Relatie heeft Gerard Van IJsselmuiden 26.31 punten in relatie tot Anita Papjes Glas. Er is een zekere aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Anita Papjes Glas, maar groot is deze niet.
Met 21.3 punten verschil scoort wint Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie van Anita Papjes Glas.
Bekijk ook de Combats tussen: