Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Anja Schiltkamp Glazenberg vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 29.59 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 29.59 punten in relatie tot Anja Schiltkamp glazenberg in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Gerard Van IJsselmuiden en Anja Schiltkamp glazenberg zijn.

Met een verschil van 28.08 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Anja Schiltkamp glazenberg op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Anja Schiltkamp Glazenberg 63.84 Punten

Anja Schiltkamp glazenberg scoort 63.84 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 68.08 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 68.08 punten in relatie tot Anja Schiltkamp glazenberg in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 4.24 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Anja Schiltkamp glazenberg in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 89.35 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Gerard Van IJsselmuiden 89.35 punten ten opzichte van Anja Schiltkamp glazenberg. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 66.61 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk gewonnen van Anja Schiltkamp glazenberg in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: