Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Anja Verweij Koldenhof vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 56.21 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 56.21 punten in relatie tot Anja Verweij Koldenhof. De samenwerkverhouding tussen Gerard Van IJsselmuiden en Anja Verweij Koldenhof kan sterk zijn.

Met een duidelijk verschil van 52.81 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Anja Verweij Koldenhof in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Anja Verweij Koldenhof de werknemer is van Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Anja Verweij Koldenhof 71.1 Punten

Anja Verweij Koldenhof scoort 71.1 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 31.47 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 31.47 punten in relatie tot Anja Verweij Koldenhof in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 39.63 punten is Anja Verweij Koldenhof de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 3.51 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Gerard Van IJsselmuiden 3.51 punten in relatie tot Anja Verweij Koldenhof. 3.51 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Anja Verweij Koldenhof zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 50.93 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden ruim verloren van Anja Verweij Koldenhof in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: