Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Anna Belen Vazquez Ordonez vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 35.25 Punten

Volgens de berekening is kan er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Gerard Van IJsselmuiden en Anna Belen Vazquez Ordonez zijn. Gerard Van IJsselmuiden scoort 35.25 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Anna Belen Vazquez Ordonez.

In deze categorie heeft, met een verschil van 64.02 punten, Gerard Van IJsselmuiden duidelijk verloren van Anna Belen Vazquez Ordonez.
Persoonlijke Vaardigheden

Anna Belen Vazquez Ordonez 11.85 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Anna Belen Vazquez Ordonez 11.85 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 11.85 punten redelijk laag.

Gerard Van Ijsselmuiden 40.37 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 40.37 punten in relatie tot Anna Belen Vazquez Ordonez in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 28.52 punten scoort Anna Belen Vazquez Ordonez slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 45.95 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 45.95 punten in relatie tot Anna Belen Vazquez Ordonez in deze categorie. Volgens onze berekening bestaat er aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Anna Belen Vazquez Ordonez.
Met een verschil van 42.29 punten wint Anna Belen Vazquez Ordonez het van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: