Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Annamarieke Dalmulder Driemond vs Arthur Twello
Werk & Geld

Arthur Twello 38.28 Punten

Volgens de berekening is kan er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Arthur Twello en Annamarieke Dalmulder Driemond zijn. Arthur Twello scoort 38.28 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Annamarieke Dalmulder Driemond.

Met een verschil van 51.68 punten is Arthur Twello ten opzichte van Annamarieke Dalmulder Driemond de verliezer in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Annamarieke Dalmulder Driemond 28.62 Punten

Annamarieke Dalmulder Driemond scoort 28.62 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Arthur Twello 63.43 Punten

Arthur Twello scoort 63.43 punten in relatie tot Annamarieke Dalmulder Driemond in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 34.81 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Annamarieke Dalmulder Driemond de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Arthur Twello 14.89 Punten

De aantrekkingskracht tussen Arthur Twello en Annamarieke Dalmulder Driemond zal niet heel sterk zijn. Arthur Twello scoort namelijk maar 14.89 punten in relatie tot Annamarieke Dalmulder Driemond in de categorie Liefde en Relaties.
Met 24.4 punten verschil scoort wint Annamarieke Dalmulder Driemond in de Liefdes en Relatie categorie van Arthur Twello.
Bekijk ook de Combats tussen: