Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Anne Argriet Klaver Enschede vs Arthur Twello
Werk & Geld

Arthur Twello 62.53 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Arthur Twello en Anne argriet Klaver Enschede op financiel gebied. Arthur Twello scoort 62.53 punten in relatie tot Anne argriet Klaver Enschede in de categorie Werk en Geld.

Met 34.94 punten verschil is Anne argriet Klaver Enschede de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Anne Argriet Klaver Enschede 52.44 Punten

Anne argriet Klaver Enschede scoort 52.44 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Arthur Twello 34.62 Punten

Arthur Twello scoort 34.62 punten in relatie tot Anne argriet Klaver Enschede in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 17.82 punten scoort Anne argriet Klaver Enschede beter dan Arthur Twello in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Arthur Twello.
Liefde en Relaties

Arthur Twello 53.91 Punten

De aantrekkingskracht tussen Arthur Twello en Anne argriet Klaver Enschede zal waarschijnlijk behoorlijk sterk zijn. In de categorie Liefdes en Relatie scoort Arthur Twello 53.91 punten in relatie tot Anne argriet Klaver Enschede.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Anne argriet Klaver Enschede met maaar 5.62 punten verschil, net gewonnnen van Arthur Twello.
Bekijk ook de Combats tussen: