Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Anne Kreuz From Schwerin vs Havinga Corriane
Werk & Geld

Havinga Corriane 54.95 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Havinga corriane 54.95 punten in relatie tot Anne kreuz From schwerin. De samenwerkverhouding tussen Havinga corriane en Anne kreuz From schwerin kan sterk zijn.

Met een verschil van 31.81 punten is Anne kreuz From schwerin de ten opzicht van Havinga corriane de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Anne Kreuz From Schwerin 10.71 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Anne kreuz From schwerin 10.71 punten in relatie tot Havinga corriane. Het aantal van 10.71 punten redelijk laag.

Havinga Corriane 22.09 Punten

Havinga corriane scoort 22.09 punten in relatie tot Anne kreuz From schwerin in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 11.38 punten scoort Havinga corriane beter dan Anne kreuz From schwerin in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Anne kreuz From schwerin.
Liefde en Relaties

Havinga Corriane 53.43 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Havinga corriane 53.43 punten in relatie tot Anne kreuz From schwerin. De aantrekkingskracht tussen Havinga corriane en Anne kreuz From schwerin is sterk.
Met een verschil van 34.74 punten is Anne kreuz From schwerin de ten opzicht van Havinga corriane de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: