Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Anne Vn Zoggel vs Gonny En Rudi Ijssennagger
Werk & Geld

Gonny En Rudi Ijssennagger 94.74 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Gonny en Rudi IJssennagger 94.74 punten ten opzichte van Anne Vn zoggel. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Gonny en Rudi IJssennagger en Anne Vn zoggel.

Met een verschil van 68.54 punten heeft Gonny en Rudi IJssennagger duidelijk gewonnen van Anne Vn zoggel in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Anne Vn Zoggel 7.08 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Anne Vn zoggel 7.08 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. Het aantal van 7.08 punten behoorlijk laag.

Gonny En Rudi Ijssennagger 39.82 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 39.82 punten in relatie tot Anne Vn zoggel in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 32.74 punten is Gonny en Rudi IJssennagger de ten opzicht van Anne Vn zoggel de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Gonny En Rudi Ijssennagger 37.17 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 37.17 punten in relatie tot Anne Vn zoggel in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Gonny en Rudi IJssennagger en Anne Vn zoggel zijn.
Met een verschil van 17.98 punten scoort Gonny en Rudi IJssennagger beter dan Anne Vn zoggel op Liefdes en Relatie gebied dan Anne Vn zoggel.
Bekijk ook de Combats tussen: