Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Annelies Glasbergen vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 36.3 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 36.3 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Annelies Glasbergen. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Gerard Van IJsselmuiden en Annelies Glasbergen zijn.

Met een verschil van 32.25 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Annelies Glasbergen de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Annelies Glasbergen 36.08 Punten

Annelies Glasbergen scoort 36.08 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 84.13 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 84.13 punten in relatie tot Annelies Glasbergen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 48.05 punten is Gerard Van IJsselmuiden ten opzichte van Annelies Glasbergen de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 46.02 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 46.02 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Annelies Glasbergen. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Annelies Glasbergen zijn.
Met een verschil van 18.74 punten scoort Annelies Glasbergen beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied dan Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: