Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Annelies Van Den Hoven vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 56.44 Punten

De samenwerkverhouding tussen Gerard Van IJsselmuiden en Annelies Van den hoven kan sterk zijn. Volgens onze berekening scoor, in de categorie Werk en Geld, Gerard Van IJsselmuiden 56.44 punten in relatie tot Annelies Van den hoven.

In de in de categorie Werk en Geld is Gerard Van IJsselmuiden met 4.56 punten verschil iets beter dan Annelies Van den hoven.
Persoonlijke Vaardigheden

Annelies Van Den Hoven 80.77 Punten

Annelies Van den hoven scoort 80.77 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 40.85 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 40.85 punten in relatie tot Annelies Van den hoven in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 39.92 punten is Annelies Van den hoven de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 53.53 Punten

De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Annelies Van den hoven zal waarschijnlijk behoorlijk sterk zijn. In de categorie Liefdes en Relatie scoort Gerard Van IJsselmuiden 53.53 punten in relatie tot Annelies Van den hoven.
Met 23.48 punten verschil scoort wint Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie van Annelies Van den hoven.
Bekijk ook de Combats tussen: