Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Annelies Van Der Glas vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 17.63 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Gerard Van IJsselmuiden 17.63 punten in relatie tot Annelies Van der Glas. 17.63 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Gerard Van IJsselmuiden en Annelies Van der Glas zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 61.79 punten heeft Annelies Van der Glas duidelijk gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Annelies Van Der Glas 31.58 Punten

Annelies Van der Glas scoort 31.58 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 98.12 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 98.12 punten in relatie tot Annelies Van der Glas in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 66.54 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van Annelies Van der Glas in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 69.85 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 69.85 punten in relatie tot Annelies Van der Glas in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Annelies Van der Glas.
Met 0.87 punten verschil scoort Annelies Van der Glas net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: