Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Annelies Veurman Loper Tim vs Gonny En Rudi Ijssennagger
Werk & Geld

Gonny En Rudi Ijssennagger 81.06 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Gonny en Rudi IJssennagger 81.06 punten ten opzichte van Annelies Veurman Loper Tim. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Gonny en Rudi IJssennagger en Annelies Veurman Loper Tim.

Met een verschil van 79.53 punten heeft Gonny en Rudi IJssennagger met gemak gewonnen van Annelies Veurman Loper Tim op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Annelies Veurman Loper Tim 92.76 Punten

Annelies Veurman Loper Tim scoort 92.76 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gonny En Rudi Ijssennagger 74.93 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 74.93 punten in relatie tot Annelies Veurman Loper Tim in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 17.83 punten scoort Annelies Veurman Loper Tim beter dan Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Gonny en Rudi IJssennagger.
Liefde en Relaties

Gonny En Rudi Ijssennagger 98.82 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 98.82 punten in relatie tot Annelies Veurman Loper Tim in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Annelies Veurman Loper Tim zeer groot.
Met een verschil van 74.27 punten heeft Gonny en Rudi IJssennagger met gemak gewonnen van Annelies Veurman Loper Tim in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: