Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Annelies Weishaupt vs Ries Van Wendel De Joode
Werk & Geld

Ries Van Wendel De Joode 67.98 Punten

ries Van Wendel De joode scoort 67.98 punten in relatie tot Annelies Weishaupt in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen ries Van Wendel De joode en Annelies Weishaupt op financiel gebied.

Met een verschil van 31.36 punten is ries Van Wendel De joode de ten opzicht van Annelies Weishaupt de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Annelies Weishaupt 74.75 Punten

Annelies Weishaupt scoort 74.75 punten in relatie tot ries Van Wendel De joode in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Ries Van Wendel De Joode 7.69 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort ries Van Wendel De joode 7.69 punten in relatie tot Annelies Weishaupt. Het aantal van 7.69 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 67.06 punten is Annelies Weishaupt ruim de winner ten opzichte van ries Van Wendel De joode in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Ries Van Wendel De Joode 23 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort ries Van Wendel De joode 23 punten in relatie tot Annelies Weishaupt. De aantrekkingskracht tussen ries Van Wendel De joode en Annelies Weishaupt is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 62.92 punten heeft Annelies Weishaupt duidelijk gewonnen van ries Van Wendel De joode in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: