Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Annemarie Glaudemans vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 22 Punten

Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Gerard Van IJsselmuiden en Annemarie Glaudemans zijn. Gerard Van IJsselmuiden scoort namelijk 22 punten in relatie tot Annemarie Glaudemans in de categorie Werk en Geld.

In de in de categorie Werk en Geld is Gerard Van IJsselmuiden met 3.81 punten verschil iets beter dan Annemarie Glaudemans.
Persoonlijke Vaardigheden

Annemarie Glaudemans 56.02 Punten

Annemarie Glaudemans scoort 56.02 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 6.34 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 6.34 punten in relatie tot Annemarie Glaudemans. Het aantal van 6.34 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 49.68 punten is Annemarie Glaudemans ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 1.37 Punten

In de categorie Liefde en Relaties scoort Gerard Van IJsselmuiden 1.37 punten in relatie tot Annemarie Glaudemans. Het aantal van 1.37 punten is heel laag.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Gerard Van IJsselmuiden met ruim 89.63 punten verloren van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: