Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Annemiek Gladdines Schot Uit Steenbergen vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 64.02 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Annemiek Gladdines Schot Uit Steenbergen op financiel gebied. Gerard Van IJsselmuiden scoort 64.02 punten in relatie tot Annemiek Gladdines Schot Uit Steenbergen in de categorie Werk en Geld.

In deze categorie heeft, met een verschil van 60.7 punten, Annemiek Gladdines Schot Uit Steenbergen duidelijk verloren van Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Annemiek Gladdines Schot Uit Steenbergen 50.61 Punten

Annemiek Gladdines Schot Uit Steenbergen scoort 50.61 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 64.7 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 64.7 punten in relatie tot Annemiek Gladdines Schot Uit Steenbergen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 14.09 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Annemiek Gladdines Schot Uit Steenbergen in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Annemiek Gladdines Schot Uit Steenbergen.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 35.25 Punten

Volgens de berekeningen is er een zekere aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Annemiek Gladdines Schot Uit Steenbergen. Gerard Van IJsselmuiden scoort 35.25 punten in relatie tot Annemiek Gladdines Schot Uit Steenbergen in de categorie Liefde en Relaties.
In deze categorie wint Annemiek Gladdines Schot Uit Steenbergen met een verschil van 17.91 punten van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: