Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Annemiek Van De Glas vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 4.82 Punten

In relatie tot Annemiek Van De Glas scoort Gerard Van IJsselmuiden 4.82 punten tot in de categorie Werk en Geld. Het aantal van 4.82 punten weinig. Financieel gezien zal Gerard Van IJsselmuiden zich niet erg aangetrokken voelen tot Annemiek Van De Glas.

In deze categorie heeft Gerard Van IJsselmuiden met ruim 93.83 punten verschil, duidelijk verloren van Annemiek Van De Glas.
Persoonlijke Vaardigheden

Annemiek Van De Glas 54.37 Punten

Annemiek Van De Glas scoort 54.37 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 25.02 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 25.02 punten in relatie tot Annemiek Van De Glas in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 29.35 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Annemiek Van De Glas op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 0.3 Punten

In de categorie Liefde en Relaties scoort Gerard Van IJsselmuiden 0.3 punten in relatie tot Annemiek Van De Glas. Het aantal van 0.3 punten is heel laag.
Met een verschil van 78.1 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefde en Relaties categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: