Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Annemijn Glasbergen vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 73.79 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Annemijn Glasbergen. Gerard Van IJsselmuiden scoort 73.79 punten in relatie tot Annemijn Glasbergen in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 20.33 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Annemijn Glasbergen op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Annemijn Glasbergen 93.88 Punten

Annemijn Glasbergen scoort 93.88 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 10.84 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 10.84 punten in relatie tot Annemijn Glasbergen. Het aantal van 10.84 punten redelijk laag.

Met een verschil van 83.04 punten wint Annemijn Glasbergen met gemak van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 73.36 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Annemijn Glasbergen. Gerard Van IJsselmuiden scoort 73.36 punten in relatie tot Annemijn Glasbergen in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 67.49 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk gewonnen van Annemijn Glasbergen in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: