Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Annet Bastiaansen Van Den Dries vs Arthur Twello
Werk & Geld

Arthur Twello 77.14 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Arthur Twello en Annet Bastiaansen Van den dries. Arthur Twello scoort 77.14 punten in relatie tot Annet Bastiaansen Van den dries in de categorie werk en geld.

Met een duidelijk verschil van 50.78 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Annet Bastiaansen Van den dries in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Annet Bastiaansen Van den dries de werknemer is van Arthur Twello.
Persoonlijke Vaardigheden

Annet Bastiaansen Van Den Dries 48.53 Punten

Annet Bastiaansen Van den dries scoort 48.53 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Arthur Twello 48.74 Punten

Arthur Twello scoort 48.74 punten in relatie tot Annet Bastiaansen Van den dries in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 0.21 punten verschil scoort Arthur Twello net iets beter dan Annet Bastiaansen Van den dries in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Arthur Twello 79.82 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Arthur Twello en Annet Bastiaansen Van den dries. Arthur Twello scoort 79.82 punten in relatie tot Annet Bastiaansen Van den dries in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 58.04 punten heeft Annet Bastiaansen Van den dries ruim verloren van Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: