Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Annette En Esteban Gimenez Derksen vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 92.83 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 92.83 punten ten opzichte van Annette en Esteban gimenez Derksen. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Gerard Van IJsselmuiden en Annette en Esteban gimenez Derksen.

Met een verschil van 37.59 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Annette en Esteban gimenez Derksen de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Annette En Esteban Gimenez Derksen 42.22 Punten

Annette en Esteban gimenez Derksen scoort 42.22 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 66.38 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 66.38 punten in relatie tot Annette en Esteban gimenez Derksen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 24.16 punten scoort Annette en Esteban gimenez Derksen slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 62.05 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 62.05 punten in relatie tot Annette en Esteban gimenez Derksen in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Annette en Esteban gimenez Derksen.
Met een verschil van 21.84 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Annette en Esteban gimenez Derksen in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: