Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Annette Glazema vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 77.51 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Annette Glazema. Gerard Van IJsselmuiden scoort 77.51 punten in relatie tot Annette Glazema in de categorie werk en geld.

Met een duidelijk verschil van 52.76 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Annette Glazema in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Annette Glazema de werknemer is van Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Annette Glazema 36.13 Punten

Annette Glazema scoort 36.13 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 17.88 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 17.88 punten in relatie tot Annette Glazema. Het aantal van 17.88 punten redelijk laag.

Met een verschil van 18.25 punten scoort Annette Glazema beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Gerard Van IJsselmuiden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 86.09 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Gerard Van IJsselmuiden 86.09 punten ten opzichte van Annette Glazema. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met 9.92 punten verschil scoort Annette Glazema net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: