Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Annick Willems vs Leonie Van Doremalen
Werk & Geld

Leonie Van Doremalen 25.1 Punten

Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Leonie Van Doremalen en Annick Willems zijn. Leonie Van Doremalen scoort namelijk 25.1 punten in relatie tot Annick Willems in de categorie Werk en Geld.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Annick Willems de leiding geeft over Leonie Van Doremalen. Met een verschil van 43.33 punten is Annick Willems de ten opzicht van Leonie Van Doremalen de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Annick Willems 19.32 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Annick Willems 19.32 punten in relatie tot Leonie Van Doremalen. Het aantal van 19.32 punten redelijk laag.

Leonie Van Doremalen 61.82 Punten

Leonie Van Doremalen scoort 61.82 punten in relatie tot Annick Willems in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 42.5 punten is Leonie Van Doremalen ten opzichte van Annick Willems de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Leonie Van Doremalen 89.07 Punten

Binnen deze categorie scoort Leonie Van Doremalen 89.07 punten ten opzichte van Annick Willems. De aantrekkingskracht zal waarschijnlijk zeer groot zijn op gebied van Liefde en Relaties.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Annick Willems met maaar 5.89 punten verschil, net gewonnnen van Leonie Van Doremalen.
Bekijk ook de Combats tussen: