Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Anoek Van Den Hurk vs Arthur Twello
Werk & Geld

Arthur Twello 67.47 Punten

Arthur Twello scoort 67.47 punten in relatie tot Anoek Van den hurk in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Arthur Twello en Anoek Van den hurk op financiel gebied.

Met een verschil van 47.52 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Anoek Van den hurk de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de leiding geeft over Anoek Van den hurk.
Persoonlijke Vaardigheden

Anoek Van Den Hurk 7.62 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Anoek Van den hurk 7.62 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 7.62 punten behoorlijk laag.

Arthur Twello 8.47 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 8.47 punten in relatie tot Anoek Van den hurk. Het aantal van 8.47 punten behoorlijk laag.

Met 0.85 punten verschil scoort Arthur Twello net iets beter dan Anoek Van den hurk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Arthur Twello 35.47 Punten

Arthur Twello scoort 35.47 punten in relatie tot Anoek Van den hurk in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Arthur Twello en Anoek Van den hurk zijn.
Met een verschil van 16.24 punten scoort Arthur Twello beter dan Anoek Van den hurk op Liefdes en Relatie gebied dan Anoek Van den hurk.
Bekijk ook de Combats tussen: