Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Anton Verweij Glasblazerij vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 69.26 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 69.26 punten in relatie tot Anton Verweij glasblazerij in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Anton Verweij glasblazerij op financiel gebied.

Met een verschil van 13.59 punten scoort Anton Verweij glasblazerij beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Anton Verweij Glasblazerij 8.3 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Anton Verweij glasblazerij 8.3 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 8.3 punten behoorlijk laag.

Gerard Van Ijsselmuiden 93.24 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 93.24 punten in relatie tot Anton Verweij glasblazerij in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 84.94 punten wint Gerard Van IJsselmuiden met gemak van Anton Verweij glasblazerij in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 91.83 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 91.83 punten in relatie tot Anton Verweij glasblazerij in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Anton Verweij glasblazerij zeer groot.
Met een verschil van 66.31 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk gewonnen van Anton Verweij glasblazerij in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: