Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Anton Verweij Oud Glasblazer vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 79.58 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Anton Verweij Oud glasblazer. Gerard Van IJsselmuiden scoort 79.58 punten in relatie tot Anton Verweij Oud glasblazer in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 67.71 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk gewonnen van Anton Verweij Oud glasblazer in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Anton Verweij Oud Glasblazer 39.7 Punten

Anton Verweij Oud glasblazer scoort 39.7 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 22.19 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 22.19 punten in relatie tot Anton Verweij Oud glasblazer in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 17.51 punten scoort Anton Verweij Oud glasblazer beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Gerard Van IJsselmuiden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 54.97 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Gerard Van IJsselmuiden 54.97 punten in relatie tot Anton Verweij Oud glasblazer. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Anton Verweij Oud glasblazer is sterk.
Met een verschil van 35.01 punten is Anton Verweij Oud glasblazer de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: