Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Antonio Vazquez Ferraces vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 17.8 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Gerard Van IJsselmuiden 17.8 punten in relatie tot Antonio Vazquez ferraces. 17.8 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Gerard Van IJsselmuiden en Antonio Vazquez ferraces zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 32.15 punten is Antonio Vazquez ferraces de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Antonio Vazquez Ferraces 86.33 Punten

Antonio Vazquez ferraces scoort 86.33 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 71.94 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 71.94 punten in relatie tot Antonio Vazquez ferraces in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 14.39 punten scoort Antonio Vazquez ferraces beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Gerard Van IJsselmuiden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 51.11 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Gerard Van IJsselmuiden 51.11 punten in relatie tot Antonio Vazquez ferraces. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Antonio Vazquez ferraces is sterk.
Met een verschil van 48.04 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden verloren van Antonio Vazquez ferraces in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: