Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Aracely Vazquez Vera vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 68.85 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Aracely Vazquez Vera op financiel gebied. Gerard Van IJsselmuiden scoort 68.85 punten in relatie tot Aracely Vazquez Vera in de categorie Werk en Geld.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over Aracely Vazquez Vera. Met een verschil van 40.99 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Aracely Vazquez Vera de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Aracely Vazquez Vera 31.9 Punten

Aracely Vazquez Vera scoort 31.9 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 2.22 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 2.22 punten in relatie tot Aracely Vazquez Vera. Het aantal van 2.22 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 29.68 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Aracely Vazquez Vera op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 35.55 Punten

Volgens de berekeningen is er een zekere aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Aracely Vazquez Vera. Gerard Van IJsselmuiden scoort 35.55 punten in relatie tot Aracely Vazquez Vera in de categorie Liefde en Relaties.
In deze categorie wint Aracely Vazquez Vera met een verschil van 10.19 punten van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: