Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arga Salverda Hoks vs Arthur Twello
Werk & Geld

Arthur Twello 52.66 Punten

De samenwerkverhouding tussen Arthur Twello en Arga Salverda Hoks kan sterk zijn. Volgens onze berekening scoor, in de categorie Werk en Geld, Arthur Twello 52.66 punten in relatie tot Arga Salverda Hoks.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arga Salverda Hoks de leiding geeft over Arthur Twello. Met een verschil van 42.05 punten is Arga Salverda Hoks de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arga Salverda Hoks 45.01 Punten

Arga Salverda Hoks scoort 45.01 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Arthur Twello 19.74 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 19.74 punten in relatie tot Arga Salverda Hoks. Het aantal van 19.74 punten redelijk laag.

Met een verschil van 25.27 punten scoort Arthur Twello slechter dan Arga Salverda Hoks op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Arthur Twello 15.79 Punten

De aantrekkingskracht tussen Arthur Twello en Arga Salverda Hoks zal niet heel sterk zijn. Arthur Twello scoort namelijk maar 15.79 punten in relatie tot Arga Salverda Hoks in de categorie Liefde en Relaties.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Arthur Twello met maaar 0.48 punten verschil, net gewonnnen van Arga Salverda Hoks.
Bekijk ook de Combats tussen: