Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arianne Glasbergen vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 76.71 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Arianne Glasbergen. Gerard Van IJsselmuiden scoort 76.71 punten in relatie tot Arianne Glasbergen in de categorie werk en geld.

Met 6.25 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Arianne Glasbergen in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arianne Glasbergen 38.38 Punten

Arianne Glasbergen scoort 38.38 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 79.21 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 79.21 punten in relatie tot Arianne Glasbergen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 40.83 punten is Gerard Van IJsselmuiden ten opzichte van Arianne Glasbergen de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 67.29 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 67.29 punten in relatie tot Arianne Glasbergen in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Arianne Glasbergen.
Met een verschil van 39.89 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Arianne Glasbergen de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: