Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arie Glas Egmond Aan Zee vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 88.52 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 88.52 punten ten opzichte van Arie Glas egmond aan zee. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Gerard Van IJsselmuiden en Arie Glas egmond aan zee.

Met een verschil van 49.02 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Arie Glas egmond aan zee de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over Arie Glas egmond aan zee.
Persoonlijke Vaardigheden

Arie Glas Egmond Aan Zee 11.84 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arie Glas egmond aan zee 11.84 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 11.84 punten redelijk laag.

Gerard Van Ijsselmuiden 35.11 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 35.11 punten in relatie tot Arie Glas egmond aan zee in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 23.27 punten scoort Arie Glas egmond aan zee slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 61.78 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 61.78 punten in relatie tot Arie Glas egmond aan zee in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Arie Glas egmond aan zee.
Met een verschil van 29.79 punten scoort Arie Glas egmond aan zee slechter dan Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: