Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arie Van Den Broek Axess Liften vs Arthur Twello
Werk & Geld

Arthur Twello 37.49 Punten

Volgens de berekening is kan er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Arthur Twello en Arie Van den Broek axess liften zijn. Arthur Twello scoort 37.49 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Arie Van den Broek axess liften.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arie Van den Broek axess liften de leiding geeft over Arthur Twello. Met een verschil van 44.84 punten is Arie Van den Broek axess liften de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arie Van Den Broek Axess Liften 75.32 Punten

Arie Van den Broek axess liften scoort 75.32 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Arthur Twello 82.57 Punten

Arthur Twello scoort 82.57 punten in relatie tot Arie Van den Broek axess liften in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 7.25 punten verschil scoort Arthur Twello net iets beter dan Arie Van den Broek axess liften in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Arthur Twello 21.09 Punten

Binnen Liefde en Relatie heeft Arthur Twello 21.09 punten in relatie tot Arie Van den Broek axess liften. Er is een zekere aantrekkingskracht tussen Arthur Twello en Arie Van den Broek axess liften, maar groot is deze niet.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Arthur Twello met maaar 3.88 punten verschil, net gewonnnen van Arie Van den Broek axess liften.
Bekijk ook de Combats tussen: