Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arjan Glasbergen vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 57.4 Punten

De samenwerkverhouding tussen Gerard Van IJsselmuiden en Arjan Glasbergen kan sterk zijn. Volgens onze berekening scoor, in de categorie Werk en Geld, Gerard Van IJsselmuiden 57.4 punten in relatie tot Arjan Glasbergen.

Met 35.86 punten verschil is Arjan Glasbergen de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Arjan Glasbergen 75.76 Punten

Arjan Glasbergen scoort 75.76 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 7.65 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 7.65 punten in relatie tot Arjan Glasbergen. Het aantal van 7.65 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 68.11 punten is Arjan Glasbergen ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 22.34 Punten

Binnen Liefde en Relatie heeft Gerard Van IJsselmuiden 22.34 punten in relatie tot Arjan Glasbergen. Er is een zekere aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Arjan Glasbergen, maar groot is deze niet.
In de Liefdes en Relatie categorie wint Arjan Glasbergen met een duidelijk verschil van 69.89 punten van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: